Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Curs bàsic de cuina per a joves a partir de 14 anys

Curs bàsic de cuina per a joves a partir de 14 anys

Les classes, amb els cuiners Cristian Tomé i Raquel Martins, seran entre el 8 i el 10 d'agost. Les inscripcions ja es poden fer a l'Oficina Jove de l'Alt Urgell

Curs bàsic de cuina per a joves
Curs bàsic de cuina per a joves
26/07/2017 18:10

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell ha organitzat dins l’Agenda Jove d’Estiu un curs bàsic de cuina adreçats a nois i noies a partir de 14 anys. L’objectiu d’aquest curs és que quan els i les joves marxin a estudiar a fora se sàpiguen cuinar plats bàsics.

El curs, segons ha informat l'Ajuntament de la Seu, anirà a càrrec d’Espora Events Restauració i Catering, amb el cuiner Cristian Tomé, i de l’Hotel Dom-Restaurant la Vall d’Organyà, amb la cuinera Raquel Martins. Aquesta formació culinària tindrà lloc el dimarts 8, dimecres 9 i dijous 10 d’agost, de 2/4 de 6 a 2/4 de 8 del vespre, al centre cívic l’Escorxador.

La regidora de Joventut de l’Ajuntament urgellenc, Sílvia Iscla, manifesta que “aquest curs representa una oportunitat per formar-se i aprendre nocions bàsiques de cuina”. Iscla remarca que “la formació pot ser útil de cara al dia a dia, i fins i tot, potser a algú altre li desperta el seu interès pel món culinari i en surt algun cuiner o cuinera”, remarca Iscla. 

Per prendre part en aquest curs cal fer inscripció prèvia a l’Oficina Jove. El preu és de 15 euros.

Mostrar formulari de contacte