Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Curs d'horticultura de muntanya a l'Escola Agrària del Pirineu

Curs d'horticultura de muntanya a l'Escola Agrària del Pirineu

El programa inclou quatre sessions i les classes aniran a càrrec de Marc Talavera i Marc Casabosch, del Col·lectiu Eixarcolant. Les inscripcions s'han de fer en línia

Banc de llavors (Foto: Eixarcolant)
Banc de llavors (Foto: Eixarcolant)
15/03/2022 10:55

L'Escola Agrària del Pirineu proposa aquesta primavera un curs d'horticultura de muntanya, a càrrec dels divulgadors especialitzats en etnobotànica i agroecologia Marc Talavera i Marc Casabosch, del Col·lectiu Eixarcolant. El programa inclou quatre sessions, que tindran lloc els dies 29 d'abril, 20 de maig, 10 de juny i 1 de juliol.

Es tracta d'una formació teòrica i pràctica per abordar els recursos, maneres de fer i coneixements per gestionar un hort de muntanya. Es parlarà dels coneixements bàsics per fer l'hort i els principis i les eines per poder planificar-lo en la seva totalitat, des de l'abonat i la preparació del terreny, als planters, la plantació, l'entutorat, el reg, així com també el control de plagues.

L'horari de les classes està previst de les 3 de la tarda a dos quarts de 9 del vespre. La durada total del curs, que tindrà un cost de 32 euros, és de 21 hores i hi ha disponibles 20 places. Per inscriure's cal emplenar un formulari en línia.

Per a més informació es pot trucar al telèfon 973 35 23 58 (Marta Belmonte) o bé enviar un correu electrònic a marta.belmontec@gencat.cat. La mascareta serà obligatòria i la realització de les sessions presencials quedarà condicionada a les mesures establertes en matèria de salut pública per la COVID-19.

Mostrar formulari de contacte