Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Cursos de formació 'on-line' per millorar la competitivitat del sector turístic

Cursos de formació 'on-line' per millorar la competitivitat del sector turístic

El Consell Comarcal de l'Alt Urgell acull aquest dimarts la presentació de la plataforma formativa. Els assistents podran escollir propostes sobre Internet, xarxes socials o YouTube
08/06/2015 17:30

La Diputació de Lleida, mitjançant el Patronat de Turisme, posa a l’abast de les empreses i les entitats públiques vinculades amb el turisme del Pirineu i les Terres de Lleida una plataforma de formació on-line de caire gratuït. És per això que durant els pròxims tres dies el Patronat de Turisme farà la presentació d’aquesta eina als empresaris i als responsables de les entitats públiques del territori.

Les primeres accions s'han dut a terme a l’Alta Ribagorça i Tremp. Aquest dimarts es donarà a conèixer la plataforma a la Seu d’Urgell i Solsona. Finalment, aquest dimecres es farà la darrera sessió a la Diputació de Lleida. L'acte a la Seu serà a la Sala d'Actes del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, de les 10 a les 13 hores.

Aquests cursos de formació formen part del programa “Compromís Ara Lleida 14/16/”, aprovat en el Pla d’Accions 2015 del Patronat de Turisme i que té com a finalitat la millora de la competitivitat del sector turístic lleidatà. En els primers actes hi ha participat el director del Patronat de Turisme, Jordi Blanch, acompanyat de Tirso Maldonado, expert en màrqueting i noves tecnologies.

Els assistents poden escollir un màxim de tres càpsules formatives del llistat següent:

  • "Tendències a Internet 2015"
  • "Creació de producte turístic innovador"
  • "Desenvolupament web per a hotels i cases rurals amb wordpress"
  • "Facebook per generar negoci"
  • "YouTube i videomàrqueting per vendre"
  • "20 idees per fer el teu hotel més social".

Les classes on-line s'acompanyen d'un servei d'orientació i de suport a l'usuari per poder implantar amb seguretat tots els coneixements adquirits. Durant la celebració del curs, com també una vegada que hagi finalitzat, les persones inscrites podran fer consultes sobre qualsevol de les temàtiques tractades.

Mostrar formulari de contacte