Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Darrers dies per inscriure’s com a voluntari als Jocs Special Olympics

Darrers dies per inscriure’s com a voluntari als Jocs Special Olympics

El termini finalitza el 31 de juliol. Els tràmits es poden fer en línia o bé omplint la butlleta que es pot trobar a l’OAC, al Servei d’Esports i a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell. Pau Gasol dóna el seu suport a l'esdeveniment esportiu

Cerca de voluntariat per als Jocs Special Olympics
Cerca de voluntariat per als Jocs Special Olympics
19/07/2018 14:28

El termini per inscriure’s com a voluntari als Jocs Special Olympics, concretament a les proves que tindran lloc a la Seu d’Urgell, encara la seva recta final. El darrer dia per formalitzar les peticions de voluntariat és el pròxim dimarts, 31 de juliol.

Els tràmits es poden fer a través del formulari en línia que es pot trobar al web del Servei d'Esports, tot i que també es pot formalitzar la inscripció omplint i lliurant la butlleta que està disponible a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, al Servei d'Esports i a l'Oficina Jove de l’Alt Urgell.

Totes les persones interessades en fer de voluntari i voluntària, a l’hora d'omplir el formulari, podran fer constar la seva disponibilitat horària i escollir en quines tasques volen participar. Les àrees en què cal suport són les d’assistència en les competicions esportives; els espais del village i l'animació; l'acompanyament de les delegacions forànies; tasques administratives o punts d'informació. Per aquest motiu, tota col·laboració, encara que no sigui durant tots els dies dels jocs, és molt valuosa per a l'organització.

Ara per ara hi ha prop de 180 voluntaris/àries inscrits. Es tracta d'una xifra important, "però encara fan falta més persones per tal de cobrir totes les necessitats que un esdeveniment d'aquesta magnitud requereix", s'indica des de l'organització.

Repartiment de tasques 

Una vegada tancat aquest termini, i durant el mes d'agost, es recopilaran les dades de tots els inscrits i es farà el repartiment de tasques en funció de la disponibilitat de dies i les preferències en les tasques que hagin exposat els voluntaris. A partir de mitjans de setembre, se'ls convocarà per fer la formació específica a cada lloc assignat. L'objectiu és que tothom sàpiga amb antelació quina és la seva funció i com desenvolupar-la.

Cal recordar que els Jocs reuniran 1.498 esportistes catalans; 112 provinents d'altres comunitats autònomes i 140 vinguts de l'estranger. En total prendran part en l'esdeveniment uns 1.750 participants, que vindran acompanyats dels seus entrenadors i familiars.

Pau Gasol fa una crida pel voluntariat

El jugador català de l’NBA Pau Gasol ha donat el seu suport participant en un vídeo llençat especialment pels Jocs Special Olympics 2018.

Mostrar formulari de contacte