Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Derrota ajustada del Sedis Mausa a Sant Feliu (81-77)

Derrota ajustada del Sedis Mausa a Sant Feliu (81-77)

L'equip urgellenc completa la primera volta amb un balanç equilibrat de 6-6 Marc Lara es proclama amb Catalunya campió d'Espanya infantil, i Lluís Biosca obté el mateix títol com a tècnic de la selecció femenina

11/01/2010 10:19

El Sedis Mausa ha començat el 2010 amb una derrota a Sant Feliu de Llobregat, per 81-77. L'equip urgellenc ha acabat la primera volta de la Lliga EBA en vuitena posició, amb un balanç equilibrat de 6 triomfs i 6 derrotes.

El Mausa i el Santfeliuenc-Eninter van oferir un joc igualat durant els dos primers quarts, que es van completar amb 33-34. El Mausa va marcar distàncies a la represa i va encarrilar la victòria amb un parcial de 17-25, però als últims minuts els del Baix Llobregat van aconseguir remuntar i es van emportar la victòria. L'atac del Sedis el van liderar Obie Nwadike, amb 23 punts, i Marc Vila, amb 20.

Campionat estatal de seleccions

El Sedis Bàsquet ha viscut aquest diumenge a Saragossa una jornada històrica, ja que dos membres del club s'han proclamat campions d'Espanya en les categories infantils, formant part de les seleccions de Catalunya, en un cas com a jugador i en l'altre com a tècnic.

D'una banda Marc Lara, jugador del Sedis Persianes Seu, ha contribuït a la victòria de Catalunya en categoria masculina, després que a la final d'aquest diumenge han derrotat Madrid per 80-79 amb un final èpic: amb una cistella a l'últim segon. Lara ha jugat 25 minuts i ha fet una aportació decisiva en alguns dels partits previs.

De la seva part, l'entrenador Lluís Biosca ha exercit de tècnic de la selecció infantil femenina, que també ha aconseguit el campionat estatal al guanyar les amfitriones, Aragó, per 49-43. A més d'aquestes victòries amb presència urgellenca, Catalunya també ha obtingut la medalla de bronze en cadet masculí i ha quedat quarta en cadet femení.