Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / Derrota de La Seu FC amb el Borges (1-3)

Derrota de La Seu FC amb el Borges (1-3)

Taules en els partits de l'Organyà amb el Linyola i de l'Oliana amb el Ponts (1-1) El CF Castellciutat recupera el liderat de grup en guanyar a la pista de l'EFS Comtat d'Urgell (5-9)
La Seu FC 2014-2015 - Atac
30/03/2015 10:23

La Seu FC ha perdut aquest cap de setmana amb el tercer classificat de Segona Catalana, el Borges (1-3). Dos gols del visitant Crespo als primers minuts van encarrilar el partit per als visitants. Tot i que Rivero va escurçar distàncies a la represa, el Borges va sentenciar amb un gol més a l'últim minut. A deu jornades pel final, i tot i tenir dos partits pendents, La Seu comença a assumir el descens, ja que és cuer amb 3 punts.

De la seva part, l'Organyà ha aconseguit un valuós empat a casa amb el Linyola (1-1) gràcies a un gol d'Oriol al minut 76. L'equip ganxo és ara dotzè, amb 30 punts, i es manté fora de la zona de descens.

A Tercera, l'Oliana també ha empatat (1-1) en un duel amb el Ponts igualat i marcat per imprecisions dels dos equips. Els olianesos són desens, amb 30 punts.

En futbol sala, el CF Castellciutat ha recuperat el liderat de Segona Catalana després de guanyar a la pista de l'EFS Comtat d'Urgell, a Balaguer, per 5-9. Els dos equips estan empatats a 46 punts, però el Castellciutat té un partit pendent i millor gol-average.