Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Desconvocada la vaga indefinida de Correus a Andorra

Desconvocada la vaga indefinida de Correus a Andorra

26/05/2009 12:21

El sindicat CCOO ha desconvocat la vaga indefinida a Correus d'Andorra que havia de començar aquest dilluns. Les mobilitzacions del col·lectiu es vénen realitzant des del 3 de novembre de 2009 i ara s'havia previst una nova vaga que coincidia amb les dues setmanes anteriors a la celebració de les Eleccions al Parlament Europeu. El sindicat reclama l'equiparació salarial del personal laboral amb el personal funcionari d'Andorra la Vella. Amb la desconvocatòria de la vaga, CCOO vol demostrar la seva 'responsabilitat' per no perjudicar els ciutadans en el procés electoral imminent.

CCOO addueix la desconvocatòria de la vaga a la vista del compromís del director de la zona V de Correos SAE, Manel Rey, per tal que les seves reivindicacions siguin considerades a la Taula de Negociació del III Conveni Col·lectiu. Així mateix, també s'ha tingut en compte el compromís adquirit pel futur cap de govern d'Andorra, Jaume Bartomeu, que durà la reivindicació a la reunió que es mantindrà properament amb el govern espanyol, propietari i director de Correos SAE.

A més, CCOO, sindicat majoritari i convocant de la vaga amb el suport de la CGT, assumeix el compromís de traslladar a la Taula de Conveni, recentment oberta, el pactat en l'Acord de 2006 en relació a l'equiparació del personal laboral amb el personal funcionari d'Andorra la Vella.

Amb la finalitat de no perjudicar els ciutadans andorrans, 'víctimes de la passivitat de l'empresa', ni l'important procés electoral que va més enllà de Correus i del govern espanyol, encara que l'empresa no ho hagi considerat així, CCOO ha volgut demostrar la seva responsabilitat desconvocant la vaga indefinida que tenia convocada des del 3 de novembre de 2008.

Mostrar formulari de contacte