Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Detingut amb tabac de contraban després d'una persecució

Detingut amb tabac de contraban després d'una persecució

Al cotxe va localitzar-se la mercaderia, valorada en 19.000 euros La Guàrdia Civil també ha interceptat més de 30.000 euros de diner negre a la duana de la Farga de Moles

11/06/2010 11:27

Els Mossos han detingut aquest dimecres un veí de la Seu després de tenir un accident a la C-12, a les Avellanes, mentre fugia perseguit per diverses patrulles per haver-se saltat un control a Tremp. Al cotxe hi van trobar tabac de contraban valorat en 19.000 euros.

La Guàrdia Civil també va comissar aquell mateix dia, a dos quarts de sis de la tarda, a l'interior de la duana de la Farga de Moles, 930 paquets de tabac de diverses marques, valorats en 2.883 euros. El tabac estava amagat sota els parafangs de davant i darrera d'un vehicle Volkswagen Passat, conduït per E. E. A., de 39 anys d'edat i resident a França. L'home pretenia entrar la mercaderia il·legalment a Catalunya.

Nova intervenció de diner negre

D'altra banda, la Guàrdia Civil va intervenir aquest dijous a la duana de la Farga de Moles 32.685 euros que portaven els dos ocupants d'un vehicle que volia entrar a Catalunya procedent d'Andorra. La policia va aturar un Mercedes CLK a l'interior de la duana per inspeccionar-lo. En l'escorcoll es va trobar a la jaqueta del conductor, I. S. G., de 48 anys i resident a Madrid, la quantitat de 23.685 euros; mentre l'acompanyant, R. S. Z., de 75 anys i veí de Barcelona, duia a la butxaca 11.000 euros mes. La policia els va aixecar acta per infringir la normativa sobre el blanqueig de capitals . Els dos homes van poder continuar el viatge amb 1.000 euros cadascun en concepte de 'mínim de supervivència'.

Mostrar formulari de contacte