Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Deu noves denúncies per infraccions a la llei de pesca als pantans

Deu noves denúncies per infraccions a la llei de pesca als pantans

El Seprona va sorprendre dos furtius sense llicència que utilitzaven peixos morts com a esquer a l'embassament de Sant Antoni. Els autors pescaven amb cinc canyes alhora
Material de pesca decomissat al pantà de Sant Antoni
24/11/2016 09:45

El Servei de Protecció de la Naturala (Seprona) va interposar, el cap de setmana passat, 10 denúncies a dos pescadors per diverses infraccions a la Llei de Pesca.

La Guàrdia Civil van sorprendre els furtius al pantà de Sant Antoni quan estaven pescant sense llicència en zones controlades. També se'ls ha denunciat per pescar de nit fora l'horari permès, fer servir peixos morts com a esquers, mantenir la captura d'espècies al·lòctones en viu a l'aigua i emprar cinc canyes alhora, a més a més del fet d'accedir amb vehicle al pantà de Sant Antoni.

Els agents els van intervenir 9 canyes de pescar, dos kits d'esquers i material per la pesca. També van localitzar 8 peixos morts utilitzats com a esquer i un peix capturat. En el que va d'any el Seprona ja ha efectuat unes 120 denuncies per infraccions de la Llei de Pesca a la demarcació de Lleida.

Mostrar formulari de contacte