Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Dijous es presentaran els treballs de recerca de l'Institut Joan Brudieu

Dijous es presentaran els treballs de recerca de l'Institut Joan Brudieu

Entre els que han proposat els alumnes enguany n'hi ha un dedicat a RàdioSeu La novel.la, la protecció solar, els búnquers del Pirineu i l'impacte del pantà d'Oliana són alguns dels altres temes tractats

Institut Joan Brudieu
Institut Joan Brudieu
16/01/2012 16:18

L'alumnat de 2n de Batxillerat de l'Institut Joan Brudieu farà l'exposició dels seus treballs de recerca aquest dijous, de les 9 del matí a les 2 del migdia. Es presentaran més de cinquanta documents de diverses especialitats.

Enguany, un dels treballs que passen la prova és RàdioSeu, una xarxa local, que ha estudiat la funció de servei públic de l'emissora municipal. Des de la direcció de l'institut s'ha destacat d'altres títols interessants, com ara Escrivim una novel•la; Estem realment protegits del Sol?; Fabricació de sabons; L'efecte de la música en les persones; La línia P. de Búnquers; Projectes empresarials; TDAH, un diagnòstic de moda; Estudi dels cargols bandejats i Impacte del pantà d'Oliana a Coll de Nargó. Seran exposats davant de sengles tribunals, a partir de les 9:00 del matí i fins a les 14:00 h.

El treball de recerca és una assignatura que han de realitzar tots els alumnes de Batxillerat. Consisteix en una petita investigació, d'una o de diverses matèries, dirigida per un professor-tutor. Equival a 2 crèdits i representa el 10% de la qualificació final del batxillerat. S'avalua tenint en compte el procés d'elaboració, l'informe escrit i la presentació oral.

Entre les temàtiques científiques dels treballs, hi ha tecnologia, biologia, geologia, física, química. En les branques social i de lletres, les matèries són educació visual i plàstica, llengua i literatura catalana, castellana i anglesa, geografia, història, música, economia, filosofia i educació física.

Mostrar formulari de contacte