Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Dilluns finalitza el termini per accedir als habitatges de protecció oficial de l'Horta del Valira

Dilluns finalitza el termini per accedir als habitatges de protecció oficial de l'Horta del Valira

El preu dels pisos oscil·la entre els 120.923 i els 197.290 euros La promoció inclou una plaça d'aparcament
Habitatges protegits a la Seu
27/11/2009 17:20

Aquest dilluns, 30 de novembre, s'acaba el termini per a poder presentar les sol·licituds per accedir a un dels 45 habitatges de protecció oficial a preu concertat que es construiran a l'Horta del Valira.

Recordem que la Societat Habitatge i Urbanisme de la Seu S.L. (HIULS) va obrir el termini d'aquesta primera convocatòria el passat 15 d'octubre, la qual quedava reservada a les persones empadronades a la Seu d'Urgell des de fa més de tres anys. A partir de l'1de desembre i fins el 15 de gener, s'obrirà una segona convocatòria -en cas que quedin habitatges disponibles-, per aquelles persones que estiguin empadronades a la ciutat des de fa menys de tres anys.

En ambdós casos, les sol·licituds es poden formalitzar en el model que facilita la mateixa HIULS i s'han de presentar juntament amb els documents que s'indiquen a l'imprès per tal d'acreditar els requisits exigits.

Els habitatges d'aquesta nova promoció, que es construirà a l'Horta del Valira -nou barri de la Seu d'Urgell- estan dirigits a aquelles persones o famílies urgellenques que tenen dificultats per comprar un pis de renda lliure però que, alhora, queden exclosos dels barems per accedir a habitatges d'altres règims de protecció oficial, ja que superen la renda exigida.

Aquest bloc de 45 habitatges de protecció oficial de preu concertat es construirà a la parcel·la 37 de l'Horta del Valira. Un dels pisos serà adaptat. Els habitatges tindran 2, 3 i 4 habitacions, amb una superfície que oscil·larà dels 56,08 m2 als 86,47m2. El preus oscil·laran entre els 120.923,28 euros i els 197.290,05 euros. La promoció inclou una plaça d'aparcament.

Mostrar formulari de contacte