Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Disset denúncies a pescadors durant el cap de setmana al Segre i als embassaments de Rialb i Oliana

Disset denúncies a pescadors durant el cap de setmana al Segre i als embassaments de Rialb i Oliana

Les infraccions denunciades per la Guàrdia Civil són per manca de llicència de pesca, per pescar sense el permís diari i per l'accés motoritzat al medi natural

Denúncia de la Guàrdia Civil a pescadors (Foto: Guàrdia Civil)
Denúncia de la Guàrdia Civil a pescadors (Foto: Guàrdia Civil)
28/06/2016 18:30

La Guàrdia Civil ha interposat aquest cap de setmana passat un total de 17 denúncies a pescadors per 13 infraccions a la Llei de Pesca, i 4 més per infringir el Reial decret 166/98 d'accés motoritzat al medi natural.

Els infractors van ser sorpresos pescant al riu Segre i als embassaments de Rialb i Oliana, en alguns dels casos sense la llicència corresponent i en altres sense disposar del permís diari per pescar en zones controlades (vedats de pesca). En el cas de les infraccions d'accés motoritzat al medi natural, les denúncies van ser per un mal estacionament de vehicle a la riba dels embassaments.

La majoria dels infractors són estrangers residents a les comarques de la demarcació de Lleida. Des de principis d'any, la Guàrdia Civil ha efectuat més de 60 denúncies a la zona per diferents infraccions a la Llei de Pesca i 10 expedients més per incomplir la normativa que regula l'accés motoritzat al medi natural.

Les denúncies del Servei de Protecció de la Natura (SEPRONA) han estat a la Pobla de Segur (9) i Ponts (6). La Secció Fiscal de Seu d’Urgell ha tramitat dues denúncies més.

Mostrar formulari de contacte