Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Diversos camins de Bassella, declarats d'Interès General pel Ministeri d'Agricultura

Diversos camins de Bassella, declarats d'Interès General pel Ministeri d'Agricultura

L'Estat assumirà les obres i les finançarà al 100 per cent. El pressupost provisional de millora és de prop de 123.000 euros

09/06/2015 17:55

La subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso, s’ha desplaçat aquest dimarts a Bassella per visitar els tres camins rurals inclosos en el projecte de millora de camins d’aquest municipi que el passat mes de maig van ser declarats d’Interès General pel Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient.

La visita l’ha duta a terme juntament amb l’alcalde en funcions de Bassella, Xavier Esteve; tècnics de la Subdirecció General de Foment del Desenvolupament del Medi Rural del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, i personal de l’empresa Tragsa, que serà l’encarregada de l’execució d’obres quan s’hagin enllestit els projectes definitius.

El Ministeri va aprovar el mes passat la declaració d’Interès General dels projectes de millora de camins rurals de Bassella, Sant Ramon, Castellserà i Sant Guim de Freixenet com a pas previ per a ser subvencionats per part del Govern d’Espanya i poder actuar en camins de titularitat municipal. La declaració d’Interès General permet a l’Estat assumir les obres i finançar-les al 100%.

Inversió de 650.000 euros

Inma Manso ha visitat a Bassella els camins d’accés a les masies de Cal Perxet, La Torre i Cal Cordill des del camí de Pampanells. Els tres camins sumen una longitud de 1.665 metres i tenen un pressupost provisional d’uns 123.000 euros.

La valoració econòmica total dels projectes de millora de camins rurals dels quatre municipis puja al voltant de 650.000 euros, a l’espera de concretar els projectes definitius i els pressupostos finals.

En el decurs de la visita, la subdelegada del Govern, Inma Manso, ha recordat que “des de la subdelegació s’ha prestat assessorament tècnic als alcaldes de Bassella, Sant Ramon, Castellserà i Sant Guim de Freixenet en la presentació de sol•licituds d’ajut davant el Ministeri d’Agricultura” i ha manifestat que “el fet d’haver aconseguit que aquests projectes siguin declarats d’Interès General pel Ministeri és un motiu de satisfacció perquè millorarà les condicions de seguretat i circulació dels veïns de la zona”.

Mostrar formulari de contacte