Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Divuit patinadores del CHPA Cadí-la Seu a la Final Territorial d'Iniciació, a les Borges Blanques

Divuit patinadores del CHPA Cadí-la Seu a la Final Territorial d'Iniciació, a les Borges Blanques

El milor resultat va ser el segon lloc de Queralt Víudez en Debutants. El club urgellenc era el que havia classificat més representants per a la prova

El CHPA Cadí-la Seu d'Urgell, a les Borges Blanques
El CHPA Cadí-la Seu d'Urgell, a les Borges Blanques
04/08/2017 17:43

El CHPA Cadí-la Seu d'Urgell va participar el cap de setmana passat a la Final d'Iniciació de Patinatge Artístic de Lleida, a Les Borges Blanques. El club urgellenc hi va portar 18 patinadores i, amb aquesta xifra, era l'entitat amb més representants classificades per a aquesta final de demarcació.

El millor resultat definitiu va ser el segon lloc de Queralt Víudez en el nivell Debutants, en el qual Aina Vilana va quedar quarta.  En el nivell A, Laia Barrio va ser sisena; Martina Trenado, setena; Jael Casal, vuitena; Alba Martínez, desena, i Paula Garcia, onzena. Pel que fa al nivell B, la primera de les finals, Berta Giribet va quedar sisena; Chlòe Garmón, 19a; Aina López, 20a; Irune Movellano, 23a, i Aina Serra, 24a.

Al nivell C hi van participar Blanca Moya (que va quedar vuitena), Mònica Pintat (13a), Berta Parra (15a) i Abril Egea (28a). Finalment, en el nivell E, Yanay Sabaté va quedar vuitena i Andrea Gràcia onzena. Des del club s'ha valorat el fet que totes les classificades urgellenques van mostrar un bon nivell.

Mostrar formulari de contacte