Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Dol per la mort de l'urgellenc Ramon Graell

Dol per la mort de l'urgellenc Ramon Graell

Actualment era president del Taller Claror i del Retaule de Sant Ermengol També fou regidor de CIU a l'Ajuntament de la Seu i a Valls de Valira, conseller al Consell Comarcal de l'Alt Urgell i diputat provincial

Ramon Graell
Ramon Graell
25/10/2011 13:55

Dol a la Seu d'Urgell per la mort de Ramon Graell Hernández, qui era actualment president del Taller Claror i del Retaule de Sant Ermengol. Graell havia estat també molt vinculat al món de la política, ja que va ser regidor de CiU a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell durant tres legislatures (de 1979 a 1983, i de 1987 a 1994), regidor a les Valls de Valira, conseller del Consell Comarcal (de 1988 a 1995, i de 1999 a 2003) i diputat provincial durant vuit anys. També va ser membre fundador de CDC a l'Alt Urgell. La seva tasca professional la va desenvolupar a la Cooperativa Cadí.

La Corporació Municipal de la Seu ja ha expressat públicament en un comunicat "el seu més sentit condol" per la mort de l'exregidor. L'alcalde Albert Batalla ha remarcat que "la ciutat tindrà un gran record del Ramon, un urgellenc implicat no només políticament, sinó també en la vida social i cultural de la ciutat". Batalla l'ha definit com "un ciutadà coherent i valent que ha estimat les persones més febles i, alhora, ha estimat la ciutat i el país".

Des del Consell Comarcal, el seu president Jesús Fierro n'ha destacat que "va contribuir a dissenyar les funcions i dotar de contingut l'organisme supramunicipal, a més d’empényer diverses iniciatives en l’àmbit de les seves competències". L'exalcalde de la Seu, Amadeu Gallart, n'ha assenyalat la "relació cordial" que van mantenir quan va caldre estructurar l'Ajuntament a l'inici de la democràcia, i l'actual diputat provincial Antoni Navinés n'ha recordat que va ser qui el va animar a entrar en política.

Les mostres de condol també han arribat des de totes les activitats socials en què Graell estava implicat, com ara el Taller Claror, el Retaule i el Sedis Bàsquet a través dels seus responsables: M.Carme Sebastià, Lluís Obiols i Antoni Ferraz.

La missa funeral per Ramon Graell tindrà lloc aquest dimecres, 26 d'octubre, a la Catedral de Santa Maria d'Urgell de la Seu, a les 16 hores.

Mostrar formulari de contacte