Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Cadí arriba a la pròrroga però perd amb el Rivas (86-78)

El Cadí arriba a la pròrroga però perd amb el Rivas (86-78)

Les urgellenques segueixen a tocar del vuitè lloc de la Lliga Gran triomf del Sedis Mausa sobre el líder d'EBA, el Ferrer Vic (80-77)
Elsa Donaire
14/03/2010 16:33

El Cadí La Seu ha perdut a la pista del Rivas Ecópolis, però ha posat les coses complicades a un dels millors equips de la Lliga Femenina, ja que el matx es va haver de decidir a la pròrroga. Amb el 86-78 final, les urgellenques segueixen fora de les places europees.

El conjunt d'Andreu Bou va collar curt el Rivas durant tot el partit. Així, el primer quart va acabar amb 24-20 i aquesta tendència es va mantenir fins al descans, al qual es va arribar amb 40-35. L'avantatge curt es va mantenir a la represa per a les madrilenyes, cosa que va permetre al Cadí intentar la sorpresa i empatar al límit del temps, amb un parcial de 10-18 als últims deu minuts. En el temps afegit però, les locals no van donar opció i van acabar guanyant de 8.

Les jugadores interiors van tornar a ser protagonistes pel Cadí, amb 25 punts de Sonia Reis i 22 de Jazz Covington, que també va capturar 15 rebots. El primer equip del Sedis té ara una estadística de 9-14 i encara aspira al vuitè lloc, tot i que dissabte vinent tindrà un altre rival difícil: el Celta, quart classificat.

La bona notícia de la jornada pel Sedis ha estat la brillant victòria del Mausa sobre el líder de la Lliga EBA, el Ferrer CB Vic (80-77). Aquest triomf, a més a més, aclareix molt el panorama perquè el sènior masculí segueixi a la categoria estatal, ja que té 10 triomfs i 10 derrotes quan resten només quatre partits.

El Mausa jugarà diumenge vinent a la pista del Sant Nicolau, amb qui precisament està empatat a la classificació.