Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Cadí Canoë-Kayak s'endú la 1a Copa d'Espanya d'eslàlom

El Cadí Canoë-Kayak s'endú la 1a Copa d'Espanya d'eslàlom

A la victòria hi han contribuït les primeres posicions de Mònica Dòria, Miquel Travé, Annebel Van der Knijff, Carles Juanmartí i Jordi Cadena Aquesta competició també servia com a selectiu per als equips nacionals júnior, sub23 i sènior

Mònica Dòria - Palista del Cadí CK
Mònica Dòria - Palista del Cadí CK
02/03/2015 10:28

Aquest cap de setmana ha tingut lloc al Parc Olímpic del Segre la 1a Copa d'Espanya, que enceta la lliga d'eslàlom nacional d'enguany. Amb la suma dels resultats de dissabte i diumenge, el Cadí CK ha aconseguit la primera plaça, davant de l'Atletico San Sebastian (Donosti) i el Santiagotarrak (Irún). Han contribuït a aquesta victòria les primeres posicions de Mònica Dòria en K1 dona cadet, Miquel Travé en C1 home cadet, Annebel Van der Knijff en C1 dona sènior, Carles Juanmartí en K1 home veterà i Jordi Cadena en K1 home júnior, sumant un total de 14 podis pel club.

En les proves també ha destacat la segona posició de Jordi Domenjó i Xavier Ganyet en C2 sènior home, seguits de David Alsina i Carles Juanmartí. Per la seva banda, Marta Martínez ha acabat segona en K1 sènior dona. En C1 sènior home, Jordi Domenjó ha estat segon i Lluís Parés, tercer. Pol Vidal ha estat tercer en C1 juvenil home i Núria Vilarrubla segona en C1 sènior dona. Cal remarcar també el tercer lloc de Valentín Martín en K1 veterà home, Alberto Diez-Canedo en K1 sènior home i Nil Garcia en K1 juvenil home.

A causa de canvis en les bases nacionals, el format de competició ha variat en relació amb anys anteriors i cada Copa d'Espanya puntuarà per a un còmput total del Campionat d'Espanya. A més, cada dia de Copa d'Espanya (dissabte i diumenge) serà una competició individual (semifinal i final dissabte, que es repetirà diumenge).

Les proves també serviran com a selectiu per als equips nacionals júnior, sub23 i sènior. Els palistes del Cadí continuen amb opcions per poder classificar-se ja que encara falta la 2a fase a Pau (França) que serà clau en la configuració dels equips estatals.

RESULTATS COPA D'ESPANYA (Dissabte i diumenge)

Mostrar formulari de contacte