Sou a: Inici / Notícies / El Cadí La Seu cedeix a la pròrroga a Sóller (80-76)

El Cadí La Seu cedeix a la pròrroga a Sóller (80-76)

Tot i la derrota, les urgellenques són a tocar de la permanència perquè també han perdut Hondarribia i Estudiantes Ajustat triomf del Mausa contra el difícil Mataró (86-85)

Tereza Brantlova
27/02/2010 21:05

El Cadí La Seu ja és a una passa de seguir a la Lliga Femenina, tot i la derrota d'aquest dissabte a Sóller (80-76). El fet que també hagin perdut l'Hondarribia-Irun i l'Estudiantes, amb els quals té tres triomfs de distància i el basket-average a favor, fa que les urgellenques es consolidin a la zona tranquil.la.

El Cadí va mostrar dues cares a la primera meitat del partit: un mal inici amb 23-11 al primer quart i una remuntada per anar al descans amb un 34-38 a favor. La igualtat va marcar els dos períodes decisius, fins al punt que el temps es va acabar amb empat a 68. Així, es va haver de recórrer a la pròrroga, en la qual les mallorquines es van imposar per un avantatge mínim, amb un protagonisme absolut d'Eshaya Murphy (35 punts i 8 rebots). Per les urgellenques, Licet Castillo va fer 18 punts; i Jazz Covington, 15.

Quan resten cinc jornades, el Cadí és novè, amb un balanç de 8-13. Està empatat amb l'Argon Uni Girona, amb qui precisament jugarà el derbi aquesta jornada vinent. Cal recordar que aquest partit està programat per diumenge a 2/4 d'una del migdia.

D'altra banda, el Sedis Mausa s'ha aconseguit aquest dissabte una ajustada victòria amb el Platges Mataró (86-85) a la lliga EBA, un dels millors equips de la categoria. Els urgellencs segueixen ara amb l'objectiu d'entrar a la zona dels play-off d'ascens a la LEB Plata. El Mausa té ara un balanç de 9 victòries i 9 derrotes. El Mausa jugarà el pròxim cap de setmana a Montsó contra el Cosehisa, que ocupa actualment l'onzena posició, per sota de la setena plaça de l'equip de la Seu.