Sou a: Inici / Notícies / El Cadí La Seu cau a la pista de l'Aluinvent Miskolc (73-69) però manté l''average'

Les urgellenques planten cara fins a l'últim moment en el seu primer partit a Hongria. Ara ocupen el tercer lloc del grup però encara tenen opcions de passar a la segona fase de l'EuroCup

28/11/2019 10:30

El Cadí La Seu ha perdut aquest dimecres a la pista de l'Aluinvent DVTK Miskolc per un resultat ajustat (73-69), en partit de la 5a jornada de la fase de grups de l'EuroCup Women. L'equip urgellenc va plantar cara fins a l'últim moment i, tot i la derrota, no ha tingut problemes per mantenir el basket-average, que pot ser decisiu per a la classificació final, després que a la primera volta van derrotar les hongareses de 22 punts (94-72), en el que va ser el primer triomf del Sedis en competició europea.

Al Generali Arena, la pista del Miskolc, el Cadí va arrencar amb dificultats i va acabar el primer quart amb un marcador de 16-12. Les urgellenques van reaccionar i van posar-se per davant (19-24 a l'inici del segon quart), però aquesta vegada, a diferència del que havia passat a la Seu, les locals van mostrar molt més el seu talent, mentre que el Cadí pagava les errades en atac i les pèrdues de pilota. Tot i això, es va arribar al descans amb 38-31 i amb totes les opcions obertes.

Després del descans, el conjunt de Bernat Canut va sortir motivat, amb un parcial de 0-5, i van tornar la igualtat al matx, que va entrar en una fase d'alts i baixos constants: l'Aluinvent va arribar a tenir 11 punts d'avantatge, el Cadí va respondre amb un parcial de 0-9 i tot seguit, després que el tercer quart acabés amb 54-49, el rival va iniciar l'últim període amb un 7-0, cosa que començava a posar en perill l'average. A la recta final, però, el representant català a l'EuroCup va assegurar aquest factor i va caure amb el cap ben alt.

Tinara Moore va ser la màxima anotadora del Cadí, amb 17 punts i 8 rebots, mentre que Sydney Wiese va fer 12 punts; i Yurena Díaz, 10. Per les locals va destacar Shatori Walker-Kimbrough, amb 18 punts.

Dimecres vinent, PEAC Pécs-Cadí La Seu

Després d'aquest resultat, el Cadí La Seu baixa a la 3a posició al grup H de l'EuroCup, amb un balanç de 2-3, i cedeix el segon lloc a l'Aluinvent Miskolc (3-2), però manté les opcions d'acabar segon, per la diferència anotadora, i passar a la següent fase.

Dimecres vinent dia 4, a l'última jornada de la fase de grups, el primer equip del Sedis tornarà a Hongria per enfrontar-se al PEAC Pécs, mentre que el Miskolc vindrà als Pirineus per jugar contra el líder imbatut del grup, el Basket Landes. Si guanyen tant el Cadí com el Landes, el club urgellenc estarà classificat. Les occitanes, amb un balanç de 5-0, ja tenen assegurada la classificació després que ahir van derrotar (83-48) el PEAC Pécs, que no ha guanyat cap partit i ja està eliminat.

• Elin Gustavsson i Jovana Nogic, al partit Aluinvent Miskolc-Cadí (Foto: Sedis Bàsquet)
  • Presentació del Cadí La Seu a la pista de l'Aluinvent DVTK Miskolc (Foto: Sedis Bàsquet)