Sou a: Inici / Notícies / El Cadí La Seu debuta a la Lliga Femenina perdent a Bembibre (62-58)

El Cadí La Seu debuta a la Lliga Femenina perdent a Bembibre (62-58)

L'equip urgellenc es queda a prop de guanyar en un final ajustat. Primer triomf del Sedis Hidrology, a la pista del Sol Gironès Bisbal (73-77)

Cadí La Seu 2015-2016
28/09/2015 11:20

El Cadí La Seu ha debutat a la Lliga Femenina amb derrota a la pista de l'Embutidos Pajariel Bembibre, per un ajustat 62-58.

L'equip lleonès va dominar el marcador a l'inici amb un avantatge curt (4 punts al primer quart), que es va eixamplar fins als 8 punts al descans (32-24). La reacció del Cadí va arribar a la represa amb un parcial de 15-23 que igualava el matx, que als últims minuts es va decantar a favor de les locals per només quatre punts. Tamara Abalde i Belén Arrojo van ser les màximes anotades del bloc urgellenc, amb 11 punts cadascuna.

De la seva part, el Sedis Hidrology ha aconseguit el seu primer triomf a la Copa Catalunya. Després de debutar perdent a casa, aquesta vegada el sènior masculí va vèncer a fora, a la pista del Sol Gironès Bisbal, per 73-77. D'aquesta manera, els urgellencs tenen un balanç d'1-1.