Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / El Cadí La Seu es desfà de l'Uni Ferrol (91-60) i completa la primera volta en 6a posició

L'equip urgellenc té un balanç positiu de 7-6 després de deixar enrere diversos rivals directes. El Sedis Hidrology perd a la pista del líder de la Copa Catalunya, el Sant Josep (71-48)
Cadí La Seu-Star Center Uni Ferrol
21/12/2015 11:05

El Cadí La Seu ha tancat la primera volta de la Lliga Femenina en una còmoda 6a posició, amb un balanç positiu de 7-6, gràcies a un altre brillant triomf a casa, aquesta vegada davant l'Star Center Uni Ferrol i per un incontestable 91-60. La coincidència amb la Gala de Campions de Patinatge va fer que, excepcionalment, el partit es jugués a l'antiga pista del Sedis, el Pavelló Poliesportiu, que finalment es va omplir per a l'ocasió.

El Cadí es va refer d'un mal inici, amb un parcial de 3-15 als primers minuts i un marcador de set punts en contra al final del primer quart. Les noies de Joan Carles Pié van prendre el comandament del partit amb un 30-17 al segon període, que permetia arribar al descans amb 44-41. Tot i que les gallegues van mantenir la igualtat a la represa, l'equip urgellenc va posar la directa i va assolir un avantatge de més de deu punts (67-55). Als últims minuts, el rival va abaixar els braços i les locals es van acabar exhibint fins als 31 punts d'avantatge final. Laura Gil va signar una de les millors actuacions de la jornada, amb 23 punts, 12 rebots i una valoració de 34. També van destacar Nicole Romeo, amb 18 punts; i Georgina Bahi, amb 11.

El campió d'hivern de la Lliga Femenina, ha estat el Perfumerías Avenida (12-1), amb 2 victòries més que el Conquero Huelva Wagen i 3 més que Spar Citylift Girona i Gernika Bizkaia. Tots quatre s'han classificat per a la Copa. El cinquè lloc és per al Mann Filter Saragossa (8-5), amb tan sols un triomf més que el Cadí.

De la seva part, el Sedis Hidrology arriba a la pausa de Nadal a la cua de la Copa Catalunya, després d'haver perdut a la pista del líder invicte de la categoria, el Sant Josep de Badalona, per 71-48. Tot i que els urgellencs van plantar cara al principi, el Sant Josep va acabar complint els pronòstics sense problemes. A dues jornades per acabar la primera volta, el Sedis té un balanç de 3-10, empatat amb el Minguella-Automoció Badalona i el CN Terrassa.