Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / El Cadí La Seu s'aferma al sisè lloc en derrotar el Bembibre (80-51)

El Cadí La Seu s'aferma al sisè lloc en derrotar el Bembibre (80-51)

L'equip urgellenc deixa enrere un altre rival directe i comença la segona volta amb un balanç de 8-6
Laura Gil (Foto: Agustí Peña)
04/01/2016 10:50

El Cadí La Seu es referma a la sisena posició de la Lliga Femenina, amb un balanç de 8-6, després que aquest diumenge ha començat la segona volta amb una altra victòria, i novament contundent, sobre el Pajariel Bembibre. El resultat: 80-51.

Amb l'equip finalment a ple rendiment, el conjunt de Joan Carles Pié va mostrar la seva millor cara i al primer període ja guanyava per 21-16, un avantatge que es va ampliar fins al còmode 43-27 de la mitja part. El partit ja va quedar sentenciat al tercer quart amb un parcial de 19-9 que situava el Cadí amb un coixí de pràcticament 30 punts, insalvable per al Bembibre. Laura Gil va signar novament una alta valoració, amb 19 punts, 9 rebots i 4 pilotes recuperades. Tamara Abalde i Aleksandra Stanacev, que havien arribat al partit amb poc marge de preparació, també van ser decisives amb 15 i 9 punts respectivament.

Després d'aquesta 14a jornada, el Cadí La Seu consolida la permanència a l'elit i es troba a una sola victòria dels llocs de 'play-off', atès que el quart classificat, el Gernika-Bizkaia, té un balanç de 9-5. El Perfumerías Avenida es manté com a líder (13-1) i ja té tres triomfs d'avantatge sobre els seus perseguidors immediats, l'Spar Citylift Girona i el Conquero Huelva Wagen.