Sou a: Inici / Notícies / El Cadí La Seu escala a la setena posició gràcies al triomf a Zamora (64-72)

El Cadí La Seu escala a la setena posició gràcies al triomf a Zamora (64-72)

L'equip urgellenc té ara una victòria més que els altres rivals que aspiren a entrar als llocs de 'play-off'. Alhora, el Sedis ja s'ha assegurat la permanència una temporada més a la Lliga Femenina

El Cadí La Seu, a Zamora (Sedis Bàsquet)
02/03/2017 13:43

El Cadí La Seu s'ha situat en solitari en la setena posició de la Lliga Femenina de bàsquet, gràcies al triomf a la pista del Quesos El Pastor (64-72) i a les derrotes dels seus rivals directes. El conjunt urgellenc té ara un balanç de 10-11, un triomf més que IDK Gipuzkoa, Mann Filter, Al-Qázeres i Bembibre, i és a una victòria del sisè classificat, l'Star Center Uni Ferrol (11-10). A més a més, aquesta jornada el Sedis ja s'ha assegurat la permanència una temporada més a la màxima categoria.

A Zamora, el Cadí va dominar el matx des del principi i sense contratemps, amb un marcador de 15-18 al primer quart i que s’eixamplava fins al 26-34 del descans. Tot i que les castellanes van apropar-se al tercer període (43-47), el conjunt de Joan Carles Pié va saber mantenir la distància, liderat en l’anotació per Georgina Bahi (16 punts) i Andrea Vilaró (15).

El Cadí tindrà aquest dissabte l’ocasió d’arrodonir la setmana amb un tercer triomf consecutiu, en la visita al Palau d’Esports del penúltim classificat, el CREF ¡Hola!. Al capdamunt de la classificació, el Perfumerías Avenida segueix líder destacat amb 20 triomfs, dos més que l’Spar Citylift Girona.