Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / El Cadí La Seu, vuitè després de derrotar el Durán Maquinaria Ensino (92-65)

El Cadí La Seu, vuitè després de derrotar el Durán Maquinaria Ensino (92-65)

L'equip urgellenc obté el primer triomf com a local a la Lliga i aquest dimecres visitaran el Gréngewald, en partit d'EuroCup. Jornada positiva també pel Sedis Hidrology, amb la victòria sobre el JAC Sants (64-44)
El Cadí La Seu saluda l'afició després del triomf sobre l'Ensino (Foto: Agustí Peña)
14/11/2022 12:05

A la quarta ha anat la vençuda. El Cadí La Seu ha obtingut la primera victòria de la temporada com a local a la Lliga Femenina, contra el Durán Maquinaria Ensino i de forma convincent (92-65). Això permet al primer equip del Sedis Bàsquet pujar fins a la 8a posició, ara amb un balanç de 3-4, tot i que encara està empatat amb l'avantpenúltim, l'Innova TSN Leganés. Amb els mateixos punts -10- també hi ha fins a cinc equips més: Movistar Estudiantes (9è), Hozono Global Jairis (10è), Kutxabank Araski (11è), Embutidos Pajariel Bembibre (12è) i l'Ensino mateix (13è). Just per damunt, en 7è lloc, hi ha el Barça-CBS, amb un balanç de 4-2 i un partit pendent.

Tot i el resultat final, el Cadí no ho va tenir fàcil per desempallegar-se de l'Ensino a la primera meitat, que va ser molt igualada i amb alta anotació tant al primer quart (19-16) com als següents deu minuts. Així, es va arribar al descans amb empat (38-38) i, per tant, amb tot per decidir.

Les coses van canviar després del pas per vestidors, quan el bloc pirinenc va prémer l'accelerador i va estar especialment inspirat en atac, fins a anotar trenta punts en només deu minuts i ofegar l'atac visitant amb una bona defensa. Això va permetre assolir un parcial de quart de 30-10 i situar el marcador en un còmode 68-48. Tot i aquest ampli avantatge, les urgellenques no van afluixar i als últims minuts encara van eixamplar aquesta distància fins al +27 final, en un Palau d'Esports que va viure la seva millor nit en el que va de temporada. Laura Peña va tornar a destacar (21 punts, 3 rebots, 6 assistències i 24 de valoració), juntament amb Jewel Tunstull (20 punts i 4 rebots) i Laia Raventós (14 punts). En tot cas, l'entrenador, Jordi Acero, ha elogiat la bona feina de tot l'equip en aquesta victòria, clau per posar en valor la feina feta fins ara i guanyar confiança de cara als següents partits.

Visita a Luxemburg a l'EuroCup

El Cadí La Seu afronta una altra setmana de doble jornada, per la coincidència amb l'EuroCup Women, i aquesta setmana tornen a tenir desplaçament, concretament a Luxemburg. Dimecres al vespre (19.30 h), el conjunt urgellenc jugarà a la pista del BBC Gréngewald de Hueschtert, a la quarta jornada de la fase de grups, amb l'objectiu de mantenir la segona posició del grup I, on hi té un balanç de 2-1 després de vèncer la setmana passada contra el Castors Braine belga. Aquest equip és el tercer lloc (1-2).

Mentrestant, el Gréngewald és a la cua de la classificació després d'haver perdut els tres partits jugats. A la primera jornada, el Cadí no va tenir problemes per superar l'equip luxemburguès, per un resultat de 71-47. Hueschtert és un poble del comú de Nidderaanven, que té uns 5.500 habitants i és a uns deu quilòmetres de la capital luxemburguesa. Aquest municipi té la singularitat que està agermanat amb fins a 22 poblacions d'arreu d'Europa, entre elles el municipi valencià d'Altea.

Primera Catalana masculina

El cap de setmana també ha estat positiu per al Sedis Hidrology. Aquest diumenge, el sènior masculí també ha obtingut un triomf còmode a casa, contra el JAC Sants (64-44). Aquest partit va seguir la mateixa línia que el del Cadí, amb una primera meitat igualada (12-15 al primer quart i 26-22 al descans) i un tercer període en què l'equip urgellenc va començar a desmarcar-se amb avantatges de més de deu punt. Així, malgrat que aquest quart encara va acabar amb un resultat ajustat (42-35), l'equip de David Vallvé va ser molt superior als últims minuts i es va acabar imposant fins i tot amb facilitat. Jordi Serrato va ser el màxim anotador amb 13 punts.

Aquesta victòria permet a l'Hidrology situar-se en 6a posició del grup 3 de Primera Catalana (4-3), empatat amb la UE Gaudí Forus Sardenya (5è) i el CN Tàrrega (7è). El liderat el comparteixen Grup Barna i SAFA Claror, tots dos amb un balanç de 6-1.