Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El calendari de tennis a l'Alt Urgell continua amb els torneigs de dobles

El calendari de tennis a l'Alt Urgell continua amb els torneigs de dobles

David Fisas i Joan Consul han guanyat el campionat de la Seu, davant de Jordi Carrascal i Joan Augé. La propera competició serà el 16 d'agost a Oliana

Torneig de dobles a Oliana
05/08/2015 09:40

El Club Tennis Seu d'Urgell continua amb el seu calendari de competicions arreu de la comarca, en aquest cas amb els torneigs de dobles com el que va tenir lloc diumenge passat a la zona esportiva de la Seu. La prova es disputava amb el sistema de tots contra tots a un sol set.

En aquesta ocasió, els guanyadors van ser David Fisas i Joan Consul, que van sumar 4 sets guanyats i 24 jocs a favor, per només cinc en contra. En segon lloc van quedar Jordi Carrascal i Joan Augé, amb 3 sets, seguits de Marc Palau i Martha Lilly (2), Oriol Planavila i Xavi Rey (1) i Lluís Consul i Jana Augé.

La propera cita del calendari és el torneig de dobles d'Oliana, el 16 d'agost. Més endavant, el 29 d'agost, se celebrarà el torneig individual de Festa Major de la Seu. I per al 19 de setembre hi ha programada una altra jornada de dobles, a Coll de Nargó.

Jordi Carrascal segueix liderant l'Open Alt Urgell, amb 2.750 punts, seguit d'Enric Pascuet i David Fisas. Cati Cerdà és la primera classificada femenina amb 1.185 punts, per davant de Mireia Alba i Martha Lilly.