Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Camp de Futbol Municipal Emili Vicente de la Seu d’Urgell estrena megafonia

El Camp de Futbol Municipal Emili Vicente de la Seu d’Urgell estrena megafonia

Aquest cap de setmana ja es podrà gaudir de la nova instal·lació sonora, que permetrà millorar l'ambientació dels partits i la locució de missatges a la graderia

Instal·lació de la nova megafonia al Camp Municipal de Futbol Emili Vicente (Foto: Ajuntament de la Seu d'Urgell)
Instal·lació de la nova megafonia al Camp Municipal de Futbol Emili Vicente (Foto: Ajuntament de la Seu d'Urgell)
19/01/2023 14:50

Aquest cap de setmana entrarà en funcionament el nou sistema de megafonia del Camp de Futbol Municipal Emili Vicente de la Seu d’Urgell. Les millores portades a terme pel Servei d‘Esports de l’Ajuntament urgellenc han consistit en l’ampliació i modernització del nombre d’altaveus que donen cobertura sonora a la instal·lació esportiva.

El regidor d’Esports urgellenc, Carlos Guàrdia, ha indicat que d'aquesta manera es posa a disposició dels clubs que fan servir l'equipament "un element que els permetrà crear una millor ambientació i animació durant els partits i actes, donant així resposta a una demanda prèvia de les entitats esportives". 

La instal·lació sonora distingeix dues zones: la graderia i al terreny de joc. L'equip de so, que pot activar-se de manera independent en un o en els dos espais alhora, permet la reproducció de música des de diferents fonts (ordinador, telèfon intel·ligent o USB) connectades per cable o Bluetooth a l’amplificador. També s’hi han incorporat dos micròfons (un amb cable i l’altre sense fils), que faran possible la locució de missatges tant des de la graderia com des del terreny de joc.

Les millores en la megafonia del camp de futbol municipal de la capital alturgellenca han tingut un cost de 2.900 euros (més IVA). La instal·lació ha anat a càrrec de l'empresa SIMAC. 

 

Mostrar formulari de contacte