Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El CEIP La Valira estrenarà el futur edifici amb una sola línia

El CEIP La Valira estrenarà el futur edifici amb una sola línia

Els primers cursos hi haurà menys alumnes per raons de pressupost, però Educació manté el compromís final de dues classes per curs Estudien la reforma del CEIP Castellciutat ja que arriba al límit de capacitat, amb 20 alumnes

Aula CEIP la Valira - 2009
Aula CEIP la Valira - 2009
08/01/2010 13:42

El CEIP La Valira funcionarà amb una sola línia quan s'estreni l'edifici definitiu, que el Departament d'Educació s'ha compromès a tenir enllestit per al curs 2011-12. Aquestes són les informacions de què disposa de moment l'Ajuntament de la Seu, segons ha explicat a l'ACN l'alcalde de la Seu, Albert Batalla.

L'inici al nou edifici amb una sola classe per curs vindria motivada per raons pressupostàries. Tot i això, Batalla assenyala que l'ajuntament "té el compromís ferm" de la Generalitat de que al cap d'un temps ja seran dues les línies de l'escola. En el seu segon curs en actiu, el CEIP La Valira compta amb 69 alumnes, repartits en dues classes de preescolar, de tres anys, i amb una de quatre anys.

Batalla confia que l'inici de les obres serà "imminent". Educació preveu invertir-hi en la primera fase uns 3 milions d'euros. El col.legi funciona actualment en mòduls prefabricats, en una illa interior del carrer de l'Orri.

A banda d'aquest projecte, l'ajuntament treballa ara per aconseguir el reclamat arranjament del CEIP Albert Vives, però també de l'escola de Castellciutat. I és que, segons Batalla, aquest centre "s'està quedant petit" i ja és al seu límit natural, amb 20 alumnes.

En canvi, pel que fa al segon institut de secundària, Batalla assegura que encara no hi ha dates per a la construcció. L'Ajuntament ja ha cedit a Educació els terrenys necessaris, a prop de la caserna de Bombers.

Mostrar formulari de contacte