Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Centre Claror estrena pàgina web

El Centre Claror estrena pàgina web

Al portal s'hi explica els projectes que duen a terme a favor de les persones amb discapacitat intel·lectual a la Seu i l'Alt Urgell. També s'hi pot trobar el formulari per fer-se'n soci o bé inscriure's com a voluntari als Jocs Special Olympics

Centre Claror
Centre Claror
23/07/2018 14:17

L'Associació Claror-Alt Urgell, de suport a persones amb discapacitat intel·lectual a l’Alt Urgell, acaba d'estrenar la seva pàgina web, www.tallerclaror.org. L'objectiu és que tothom conegui com treballem, quins són projectes desenvolupen, de quins serveis disposen i facilitar l'accés al bloc d'internet que elaboren i que ara volen compartir amb tothom, segons han explicat des de l'associació. 

Al web s'hi pot trobar també informació sobre els Jocs Special Olympics que se celebraran els dies 4, 5, 6 i 7 d’octubre a la Seu d’Urgell i Andorra la Vella. L'esdeveniment comptarà amb la participació de prop de 1.500 esportistes i inclourà un punt de trobada d’atletes, famílies, entrenadors i societat civil. Des del Centre Claror recorden que "els jocs són competició però també convivència, activitats socials i de lleure", i per això estan intensificant la campanya per sumar voluntaris, que són "una peça clau per a l'èxit". Calculen que en necessitaran més de 600. Des del nou portal es facilita l'accés a la butlleta amb la qual es pot fer la inscripció com a voluntari.

Fer-se soci

A més a més d'informació de l'entitat, també es posa a disposició la butlleta per fer-se'n soci. Això comporta pagar una quota anual de 30€, que es passa per rebut bancari a final de l’any, però també "comporta la satisfacció de fer possible tots els projectes que es mostra al web i les il·lusions d’unes persones que dia a dia han de demostrar les seves capacitats, atès que sovint la societat no els hi reconeix", expliquen des del taller.

Mostrar formulari de contacte