Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Centre de Formació d'Adults de la Seu inicia les preinscripcions per al curs 2018-2019

El Centre de Formació d'Adults de la Seu inicia les preinscripcions per al curs 2018-2019

Fins aquest dimarts es pot fer el tràmit a la secretaria del centre. L'oferta inclou ensenyaments informàtics, idiomes i proves d'accés

Centre de Formació d'Adults de la Seu
Centre de Formació d'Adults de la Seu
25/06/2018 20:15

El Centre de Formació d'Adults de la Seu d'Urgell ja està duent a terme el procés de preinscripció per al curs 2018-2019. Les persones interessades a confirmar la seva plaça per a algun dels tallers tenen de temps per confirmar-ho fins aquest dimarts, dia 26, quan finalitza el termini previst per a aquest tràmit.

La preinscripció es pot fer a la secretaria del CFA, al carrer Capdevila 31 (a l'edifici del Centre Cultural Les Monges). L'horari d'atenció al públic és de 2/4 de 10 del matí a la 1 del migdia i els dilluns i dimecres a la tarda, de les 3 a 2/4 de 8. Per formalitzar-la, cal portar l'original i la fotocòpia del document d'identitat i la targeta sanitària.

La informàtica i els idiomes són els principals eixos de l'oferta de l'escola d'adults. En el primer bloc s'ofereix un curs de competència inicial i cursos equivalents a tres nivells d'ACTIC: bàsic, mitjà i inicial. També hi ha cursos específics trimestrals sobre comunicació digital, fotografia amb el mòbil i ús del GPS. En idiomes, s'ofereix classes d'anglès, francès, castellà i català, en diferents nivells.

El CFA també ofereix formació per a les proves d'accés a Cicles Formatius de Grau Superior, universitat per a majors de 45 anys i graduat en Ensenyament Secundar, aquest últim tant de manera presencial com a distància.

Mostrar formulari de contacte