Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Centre de Formació d'Adults de la Seu obre la preinscripció per al curs 2016-2017

El Centre de Formació d'Adults de la Seu obre la preinscripció per al curs 2016-2017

El centre ofereix ensenyaments d’informàtica, de llengües (anglès, francès i català) i altres formacions específiques per a l'obtenció de certificats i titulacions diverses

CFA de la Seu
CFA de la Seu
17/06/2016 19:50

El Centre de Formació d'Adults (CFA) de la Seu d'Urgell obre aquest dilluns, 20 de juny, el termini de preinscripció per al curs 2016-2017. L'oferta formativa que s'hi ofereix és oficial i gratuïta, i inclou classes de català, anglès i francès, de diferents nivells, així com també d'informàtica i per a l'obtenció de certificats i titulacions diverses.

Pel que fa als ensenyaments d’informàtica, es pot cursar COMPETIC Inicial, COMPETIC 1 (equivalent a L’ACTIC Bàsic), COMPETIC 2 (equivalent a l’ACTIC Mitjà) i COMPETIC 3 (equivalent a l’ACTIC Avançat). En relació amb les llengües, s’impartirà cursos d’A1 i A2 MECR d’anglès i de francès, i A1, A2 i B1 MECR de català.

El Centre de Formació d’Adults de la capital alturgellenca també ofereix altres formacions com la del certificat oficial per a la prova d’accés als cicles formatius de grau superior, al títol de graduat en ensenyament secundari (GES) presencial i a distància, i al certificat en formació bàsica.

Tràmits per la preinscripció

Els tràmits per a la preinscripció es poden dur a terme fins al 28 de juny, els dies 20, 22 i 27 de juny, de dos quarts de deu del matí a dos quarts de dues del migdia, i de dos quarts de sis de la tarda a les vuit del vespre. Els dies 21, 23 i 28 de juny es podran fer les gestions de dos quarts de deu del matí a dos quarts d’una del migdia.

Per a realitzar la preinscripció cal aportar el DNI-NIE (l'original i una fotocòpia) i la targeta sanitària. Cal recordar que el Centre de Formació d’Adults de la Seu està ubicat al carrer Capdevila, número 31. El telèfon de contacte és el 973 35 16 12 i el correu electrònic: . Tota la informació es pot trobar a la pàgina web www.cfalaeu.cat

 

Mostrar formulari de contacte