Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / El CF Organyà, 13è després de superar el Guissona (3-2)

El CF Organyà, 13è després de superar el Guissona (3-2)

L'Oliana va vèncer pel mateix resultat contra el Tremp. Els dos equips milloren a la classificació dels respectius grups
04/04/2016 10:55

El CF Organyà és ara 13è de Segona Catalana, amb 27 punts, després d'haver superat per la mínima el Guissona (3-2). De fet, ara els dos equips estan empatats a la classificació de Segona Catalana. Aquest triomf, sumat a l'obtingut en el partit ajornat amb el Magraners, permet a l'equip ganxo tornar a la part tranquil·la de la classificació, amb quatre punts de marge sobre l'avantpenúltim classificat, el Torrefarrera. L'Organyà va arribar al descans amb 2-0, gràcies als gols de Molins i Tripiana als minuts 6 i 29. El Guissona va escurçar distàncies a l'inici de la segona part, però els locals van sentenciar amb un nou gol de Tripiana al minut 63.

El CE Oliana també ha millorat la seva situació a Tercera Catalana gràcies al triomf en el derbi pirinenc contra el Tremp, pel mateix resultat (3-2), amb 'hat-trick' de Chennoufi, que va fer dos gols als primers minuts. L'equip pallarès, que va acabar amb nou jugadors per expulsions, va aconseguir empatar al minut 73 però un nou gol de Chennoufi a l'últim minut va donar els tres punts als olianesos, que ara són quinzens amb 22 punts. De la seva part, el Tremp és dotzè (25 punts) i el Rialp desè (33).