Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / El CF Organyà i La Seu FC sumen 3 punts més per la mínima

El CF Organyà i La Seu FC sumen 3 punts més per la mínima

Aquesta jornada han superat respectivament el Bellpuig (1-0) i el Torà (0-1). Derrotes de l'Oliana a Anglesola (5-1), del Nargó amb el Montoliu (3-4) i del CF Castellciutat amb l'EFS Comtat d'Urgell (7-8)
30/10/2017 10:45

El CF Organyà recupera posicions a Segona Catalana gràcies al triomf d'aquest diumenge a casa contra el Bellpuig (1-0), amb un solitari gol de Pau Tripiana al minut 19. Tot i rebre cinc targetes grogues, l'equip ganxo va aguantar el marcador i d'aquesta manera suma ara 9 punts i se situa en 14a posició, empatat amb el Juneda. El líder de grup és el Mollerussa, mentre que el Tremp és cuer amb només un punt.

A Tercera, La Seu FC també ha guanyat per la mínima (0-1) a Torà, en un matx en què dos jugadors urgellencs havien estat expulsats per doble amonestació. Tot i la inferioritat numèrica, Toni Sort va aconseguir decantar el matx a la recta final, al minut 82. La Seu es manté a la part alta del grup, en quart lloc amb 17 punts. Mentrestant, l'Oliana és dotzè, amb 9 punts, després d'haver perdut amb l'Angulària Anglesola per un clar 5-1. Cercós va marcar el gol dels arlequinats.

A Quarta, el Coll de Nargó perdia aquest diumenge a casa amb el Montoliu per 3-4, després d'haver encaixat tres gols els primers 12 minuts. Jaume Pujol va fer un 'hat-trick' però això no va ser suficient per remuntar. Tot i la derrota, els nargonins són cinquens, amb 10 punts.

Futbol sala

En futbol sala, aquest dissabte passat el Castellciutat jugava el seu primer partit com a local, que es va saldar finalment amb derrota contra l'EFS Balaguer-Comtat d'Urgell (7-8). Tot i que l'equip groc va fer mèrits per guanyar i que a l'inici de la segona meitat el marcador era de 7-5, els visitants van remuntar als últims minuts. Pels locals, Acosta va fer 3 gols i Del Águila 2, i també van marcar Peña i Trallero.

D'altra banda, aquest diumenge també ha jugat un partit al Poliesportiu l'equip de futbol sala de la Penya Barcelonista Urgellenca, contra el Serboniu-el Poal. Els blaugrana van vèncer còmodament per 9-2.