Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / El CF Organyà segueix en zona de descens a dues jornades del final

El CF Organyà segueix en zona de descens a dues jornades del final

L'equip ganxo perd amb el Cervera (2-3) i no surt de la 17a posició. Derrota també de La Seu FC amb l'Angulària (1-2) i triomfs del Castellciutat amb el Tremp (4-7) i del Nargó al camp del Magraners (1-2). L'Oliana empata a Solsona (2-2)
CF Organyà 2018-2019
13/05/2019 11:55

El CF Organyà segueix en zona de descens quan només resten dues jornades per acabar la lliga de Segona Catalana. L'equip ganxo és 17è, amb 29 punts, i per sota només hi té el cuer, el Vallfogona de Balaguer, amb 25, mentre que per damunt hi ha l'Alcoletge (31 punts) i l'Agramunt-Gerard Gatell (32).

Els blanc-i-blaus han sumat aquest dissabte una altra derrota, a casa contra el Cervera (2-3). Tot i que Carlos Acosta va avançar l'Organyà al minut 11, els cerverins van capgirar el marcador amb dos gols seguits (minuts 25 i 30) i van posar el partit molt coll amunt a la represa, amb la tercera diana. Paulo Da Costa va tornar a posar emoció al matx tot seguit, al minut 52, però el marcador ja no es va moure.

A Tercera Catalana, aquesta jornada també ha perdut La Seu FC, a casa contra el campió de grup, l'Angulària (1-2), en un partit que va retransmetre en directe RàdioSeu 107.2. Aleix del Águila va estrenar el marcador al minut 15, però l'equip d'Anglesola va tenir la sort de cara i va marcar els seus dos gols just al final de cada part: als minuts 44 i 89. El segon gol visitant ja no va deixar marge de maniobra per als urgellencs, que ara baixen novament a la 4a posició del grup, amb 61 punts, un menys que el Torregrossa (3r) i cinc menys que el Bellpuig (2n).

De la seva part, l'Oliana segueix en 7a posició (51 punts) després de treure un valuós empat a Solsona (2-2). Abdenour Chennoufi va avançar els arlequinats als 5 minuts, més endavant el Solsona es va posar per davant però finalment Josep Pujantell va salvar un punt al minut 78.

L'únic triomf del futbol local aquesta jornada ha estat per al Coll de Nargó, que va vèncer al camp del Magraners (1-2), en un matx que es va decidir a la primera mitja hora, quan Lamine Sane i Brais Ponte van capgirar el gol inicial dels lleidatans. Els nargonins es mantenen en 14è lloc al seu grup de Quarta, ara amb 24 punts.

També ha guanyat, en futbol sala, el Castellciutat, que dissabte s'emportava el duel pirinenc de Primera Catalana a la pista del CFS Tremp (4-7). A l'inici de la segona part, els alturgellencs ja havien quasi sentenciat el matx amb un 0-5 a favor, i van contenir la reacció de l'equip pallarès amb dos gols més. Juan Raya va fer un 'hat-trick'. També van marcar Adrià Paz (2), Sergi Palomo i Jose Ciordia. El Castellciutat, amb la permanència assegurada, puja ara fins a la 8a posició, amb 30 punts.