Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Cicle de Cinema Infantil en Català tornarà a Cinemes Guiu

El Cicle de Cinema Infantil en Català tornarà a Cinemes Guiu

Les projeccions d'aquesta tardor començaran el 18 d'octubre i inclouen films com Wal-E, Moguda sota el Mar i Kung-fu Panda

Cicle de Cinema Infantil en Català
Cicle de Cinema Infantil en Català
25/09/2008 17:41

Aquesta tardor comença la cinquena edició del cicle de Cinema Infantil en Català (CINC), en el qual participa Cinemes Guiu de la Seu d'Urgell. De moment, les primeres projeccions es faran aquest diumenge a Lleida. La Seu, i la resta de municipis participants, s'hi sumaran a partir del 18 d'octubre.

La programació del nou cicle de tardor inclourà pel.lícules infantils de gran èxit com ara L’aneguet lleig i jo, Moguda sota el mar, El príncep dels lladres, Wall-E, Space Chimps, L’esperit del bosc, Kung Fu Panda, Indiana Jones i el regne de la calavera de cristall, i Doraemon i les mil-i-una aventures.

A més a més de Lleida i la Seu, al cicle també hi participen les poblacions d’Agramunt, Almacelles, Alpicat, Balaguer, Bellpuig, Cervera, Mollerussa, Tàrrega i Solsona. Aquest darrer municipi s’incorpora al CINC per primer cop, a través del cinema París. Per contra, Tremp deixa de projectar pel·lícules degut al tancament dels cinemes La Lira.

La primavera passada, el CINC va aplega 8.257 espectadors i ja va arribar a la xifra de més de 100.000 usuaris des que es va iniciar el projecte l'any 2001.  Comptant tots els municipis de Catalunya implicats, els espectadors en aquest període han estat més de 165.000. L’any 2007 el CINC va tenir 19.001 espectadors (8.103 a la primavera i 10.898 a la tardor). D’aquests, 1.286 van participar-hi des de Mequinensa i Tamarit de Llitera.

Mostrar formulari de contacte