Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El CineClub La Seu finalitza el cicle de tardor amb 'Western', protagonitzada per Sergi López

El CineClub La Seu finalitza el cicle de tardor amb 'Western', protagonitzada per Sergi López

L'activitat, en col·laboració amb l'EOI, tindrà lloc aquest dimecres a les 8 del vespre a Cinemes Guiu. La sessió prevista pel 21 de desembre s'ha suspès per la coincidència amb les eleccions

'Wester' (Manuel Poirier)
'Wester' (Manuel Poirier)
12/12/2017 11:55

El CineClub la Seu finalitza el seu cicle de tardor aquesta setmana amb la projecció de Western, del director francès Manuel Poirier i protagonitzada per Sergi López. Aquesta activitat es fa en col·laboració amb l'Escola Oficial d'Idiomes i per això començarà més aviat de l'habitual: es podrà veure aquest dimecres, dia 13, a les 8 del vespre a Cinemes Guiu.

Des del CineClub la Seu han informat que aquesta serà l'última projecció de l'any atès que, a causa de la coincidència amb les eleccions al Parlament, s'ha suspès la que hi havia prevista per al 21 de desembre, quan s'havia programat el film Últimos días en el desierto. Per tant, l'activitat de l'associació ja es reprendrà després de les festes de Nadal.

A la pel·lícula Western, tot i el títol, no hi ha cowboys ni indis. L'Oest no és cap altre que el de França: Bretanya. Els dos protagonistes, Paco i Nino, topen casualment i s'ajunten. Els seus itineraris acaben sent una via d'aprenentatge i un antídot contra la solitud i la desorientació, com a estrangers que han travessat fronteres, i on en el fons palpita la recerca de l'amor. Els dos homes viatgen per Europa per trobar la seva mitja taronja. Nino és un jove poc agraciat que ve de Rússia, necessitat de trobar una dona que es fixi en ell. En canvim Paco és un home seductor. Ambdós es complementen a la perfecció per viure un viatge inoblidable.

El director

Manuel Poirier va néixer el 1954 al Perú. Autodidacta, va treballar en diversos projectes petits abans de trobar el seu camí en la realització. Les seves pel·lícules representen la realitat social i les relacions humanes de classes socials modestes. El seu cinema humanista està més al país que a les ciutats i s'alimenta de la lleialtat dels seus actors, entre els quals hi ha hagut Sergi López i Sacha Bourdoou. Entre els films que ha signat hi ha La Petite Amie d’Antonio, Marion, De la lumière quand même, Te quiero, Les Femmes, Chemins de traverse, Le Sang des fraises, La Maison i Le Café du pont.

Mostrar formulari de contacte