Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El CineClub La Seu ofereix el documental 'Els anys salvatges', finalista dels Premis Gaudí

El CineClub La Seu ofereix el documental 'Els anys salvatges', finalista dels Premis Gaudí

El film explica la història de tres nens del carrer que intenten retrobar les seves famílies El director de l'obra, Ventura Durall, presentarà la projecció, aquest dijous a les 10 de la nit a Cinemes Guiu

'Els anys salvatges'
'Els anys salvatges'
24/02/2015 11:46

El CineClub La Seu ofereix la possibilitat de veure la pel·lícula documental 'Els anys salvatges', finalista dels Premis Gaudí d'enguany en la categoria de millor documental. La projecció comptarà amb un cinefòrum, amb la intervenció del director del film, Ventura Durall, i el psicòleg Miquel Alet. Serà aquest dijous, dia 26, a les 10 de la nit a Cinemes Guiu.

'Els anys salvatges', s'apropa a la manera de pensar, de viure i de veure el món de tres nens del carrer que un dia decideixen embarcar-se en l'aventura de retrobar les seves famílies, que no veuen des de fa anys. En Yohannes, en Habtom i en Daniel van abandonar els seus pobles per diferents raons, algunes de dramàtiques. Aquest viatge d'anada i tornada als seus orígens els permetrà estrènyer els seus vincles i enfortir-se com a grup. De fet, és un viatge cap a la maduresa. I potser també un viatge d'anada a un lloc al qual ja no pertanyen.

Ventura Durall va dirigir 'Els anys salvatges' prenent com a punt de partida el seu curt "El somriure amagat" (2011), que també forma part de la pel•lícula. Durall fa un documental en què la càmera s'acosta, sense guió previ i sense intervenció directa, a la vida d'aquests nens, que, per altra banda, esdevenen actors de la seva pròpia realitat. L'autor observa la veritat dels seus gestos i les seves paraules convertint-los en una ficció fascinant.

Preu especial

La nova sessió de CineClub La Seu es duu a terme en col.laboració amb ULL-NU, el Festival Audiovisual de Joves Creadors dels Pirineus, que s'està duent a terme durant aquests dies a Andorra. La col.laboració del públic general serà de només 3 euros, mentre que els socis i beneficiaris seguiran pagaran 2 euros, la tarifa habitual.

Mostrar formulari de contacte