Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Club Petanca Seu duu a terme el 18è Concurs Alt Urgell

El Club Petanca Seu duu a terme el 18è Concurs Alt Urgell

Els guanyadors van ser Antonio Palma i Enric Torregrossa, seguits de Luis Casas i Joan Serra. La propera cita serà el concurs de Festa Major, el 25 d'agost
Concurs Alt Urgell del Club Petanca Seu (Foto: Joan Serra)
28/07/2017 10:20

El Club Petanca Seu ha celebrat aquest diumenge passat el 18è Concurs Alt Urgell, dins de les competicions amicals que organitza al llarg de l'any a les pistes municipals.

El torneig va comptar amb la participació d'un total de 10 dupletes. Els guanyadors de la classificació general van ser Antonio Palma i Enric Torregrossa. El segon lloc va ser per a Luis Casas i Joan Serra; i el tercer, per a Jean Cloud i Jean Francis. A la final de consolació, van vèncer Pascal Bricout i Cristian Rodríguez, seguits de Margarita Paricio i Antonio Silva i d'Isidro Garcia i Cresencio Muñoz. Finalment, pel que fa a la repesca, el primer lloc va ser per a Rafael Calero i Rafael Cabezuelo.

El calendari de competicions del Club Petanca Seu fa ara una pausa d'un mes i es reprendrà tot coincidint amb la Festa Major, amb el tradicional torneig d'aquesta celebració. Enguany es farà el dia 25 d'agost, a partir de 2/4 de 4 de la tarda, també amb dupletes.