Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Club Petanca Seu organitza la Festa de Tardor

El Club Petanca Seu organitza la Festa de Tardor

La jornada, que tindrà lloc a les pistes municipals, inclou un concurs de dupletes i competicions de botifarra, bitlles catalanes i tir de precisió. Les inscripcions són obertes

Pistes de petanca de la Seu d'Urgell
Pistes de petanca de la Seu d'Urgell
15/09/2021 12:50

El Club Petanca Seu organitza aquest diumenge, 19 de setembre, la Festa de Tardor amb un concurs de petanca i competicions de botifarra, bitlles catalanes i tir de precisió. Les activitats tindran lloc a les pistes municipals de petanca.

El joc de dupletes s'iniciarà a dos quarts de deu del matí i constarà de rondes de 45 minuts. El preu d'inscripció per als socis és de 6 euros i per als no socis, de 10. Pel que fa al concurs de botifarra, hi podran prendre part vuit parelles com a màxim. L'inici de la competició està previst a dos quarts de deu del matí. L'organització farà dos grups, amb lliga i finals.

El joc de bitlles catalanes arrencarà a les tres de la tarda, amb parelles i cinc rondes. La inscripció té un preu de 2 euros. En relació amb el tir de precisió, es durà a terme a les cinc de la tarda, amb un màxim de 16 participants. El lliurament de premis es farà a les sis de la tarda.

Les inscripcions per prendre-hi part ja són obertes i es poden formalitzar a través dels telèfon 609 65 31 49 (Eduard) i 677 81 24 12 (Francesc).

Mostrar formulari de contacte