Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El col·lectiu APiA es presenta a l'Ateneu Alt Urgell

El col·lectiu APiA es presenta a l'Ateneu Alt Urgell

Andrés González-Nandín i Amadeu Gallart explicaran aquest dissabte els objectius del grup de cara a reactivar l'Alt Pirineu i Aran. Prèviament, el local urgellenc també ofereix una xerrada sobre esport i salut

Ateneu Alt Urgell - Gener 2016
Ateneu Alt Urgell - Gener 2016
15/01/2016 12:40

L'Ateneu Alt Urgell ofereix aquest cap de setmana la presentació a la Seu d'APiA, un nou col·lectiu ciutadà que pretén reactivar les comarques de l'Alt Pirineu i Aran i la consciència d'aquestes com a territori. L'acte serà aquest dissabte a 2/4 de 8 del vespre, a càrrec del periodista Andrés González-Nandín i de l'economista i exalcalde de la Seu, Amadeu Gallart.

APiA està format per diferents persones de totes les comarques que conformen l'Alt Pirineu i Aran, d'àmbits com ara la política, la cultura, la comunicació i el món associatiu. El grup consensua entre els seus membres els escrits que publica amb l'objectiu de reforçar la identitat pirinenca i l'acció conjunta entre les diferents valls que conformen la regió. També compta amb representants del Principat d'Andorra.

D'altra banda, l'Ateneu Alt Urgell també organitza, a través de la seva secció ciclista, una xerrada sobre esport i salut, a càrrec del fisioterapeuta Joan Torrents. Aquest acte serà avui divendres a les 8 del vespre.

De cara a la setmana vinent, el local del carrer Capdevila programa, dijous a les 8 del vespre, una cantada de cançons tradicionals amb Pep Lizandra. I dissabte dia 23, Pep Benavent parlarà de la censura al cinema durant la dictadura franquista, un tema del qual se'n presentarà una exposició. Per completar l'agenda del mes de gener, el dia 27 hi haurà una xerrada sobre art contemporani, amb Vicens Casassas i Marta Belmonte, i el dia 31 hi haurà el passi d'un documental del col·lectiu Mirades.

Mostrar formulari de contacte