Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Col·legi La Salle de la Seu, inclòs al nou Rècord Guinness de pols col·lectiu

El Col·legi La Salle de la Seu, inclòs al nou Rècord Guinness de pols col·lectiu

Un centenar d'alumnes i mestres han fet una prova de força conjunta simultàniament amb un total de 9.000 estudiants més d'arreu de Catalunya. L'acció s'emmarca en el 25è aniversari del Pols Solidari de la Fundació Proide

17/11/2017 13:00

El Col·legi La Salle de la Seu d'Urgell entrarà al Llibre Guinness dels Rècords mitjançant la seva col·laboració, aquest divendres, en el nou rècord mundial de pols col·lectiu. Un total de 100 alumnes i mestres del centre urgellenc han participat del repte tot duent a terme, per parelles, una prova de força que han fet simultàniament uns 9.000 membres de La Salle en els diversos centres que la xarxa educativa té arreu de Catalunya.

L'acció col·lectiva servia per commemorar el 25è aniversari del 'Pols Solidari' que organitza cada any la Fundació Proide. A les 10 del matí, els alumnes de quart, cinquè i sisè de Primària, acompanyats d'alguns mestres, s'han reunit al camp de gespa artificial (Vídeo) per preparar l'activitat. Cadascun portava un paper amb un codi d'entrada que s'havia d'escanejar per certificar la seva participació en el repte. També hi han donat suport la resta d'infants del centre, que s'han trobat al pati.

La supervisió del rècord a la Seu ha anat a càrrec del responsable de Joventut del Bisbat d'Urgell, mossèn Pepe Chisvert, i del periodista i locutor de RàdioSeu Ignasi Cervera, que han enregistrat el moment i han signat el full oficial que s'enviarà a la comissió internacional que certifica els Guinness World Records.

La directora de La Salle la Seu, Anna Sansa, ha explicat que l'elaboració del rècord s'havia preparat les darreres setmanes en coordinació amb la Comissió de Pastoral, els mestres i els alumnes. Proide treballa per ajudar la població de països amb situacions de dificultat i d'aquesta manera "guanyar el pols a la pobresa".

  • Participants de La Salle la Seu al Rècord Guinness de pols col·lectiu
    Participants de La Salle la Seu al Rècord Guinness de pols col·lectiu
  • Pols solidari al pati de La Salle de la Seu
    Pols solidari al pati de La Salle de la Seu

Mostrar formulari de contacte