Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El col.legi La Salle torna a participar en el projecte 'Fem una llei'

El col.legi La Salle torna a participar en el projecte 'Fem una llei'

Alumnes de 3r curs d'ESO elaboren un text legislatiu sobre la regulació dels usos d'Internet per a la protecció dels menors d'edat La iniciativa culminarà amb una sessió especial al Parlament de Catalunya
La Salle - Projecte fem una llei 2011-2012
23/11/2011 14:19

Els alumnes de 3r curs d'ESO de l’escola La Salle de la Seu d’Urgell han començat a treballar el projecte 'Fem una Llei', impulsat pels Serveis Educatius del Parlament de Catalunya. Novament, el centre urgellenc ha estat una de les 20 escoles escollides per participar en aquesta iniciativa.

Els joves, en el marc de l'assignatura Educació per a la Ciutadania, han iniciat l'elaboració d'un projecte de llei sobre "la regulació dels usos d'Internet i altres tecnologies de la comunicació per a la protecció i defensa dels menors d'edat".

Per grups i durant cinc setmanes, els estudiants aniran fent totes les esmenes que calgui al document legislatiu, per tal que el 20 de gener puguin defensar el text amb la resta d'escoles participants. Un total de vuit alumnes representaran al col•legi La Salle al llarg de tot el curs. La iniciativa culminarà el mes de maig amb una sessió especial al ple del Parlament.