Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El col.legi Pau Claris sensibilitza les famílies sobre la reducció de deixalles

El col.legi Pau Claris sensibilitza les famílies sobre la reducció de deixalles

La iniciativa, que es perllongarà fins al pròxim dissabte, 26 de novembre, s'emmarca en la Setmana Europea de Prevenció de Residus Es promourà l'elaboració d'un registre d'escombraries "innecessàries", una exposició i manualitats amb materials reciclats
Pau Claris - Hort Ecològic
18/11/2011 17:32

En el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, l’alumnat i els mestres de l’escola Pau Claris han preparat pels pròxims dies un seguit d'activitats per sensibilitzar les famílies sobre la necessitat de reduir escombraries.

Els nens i les nenes, conjuntament amb els seus pares, elaboraran aquests dies un registre de les deixalles “innecessàries” que es produeixen a casa en un sol dia. Posteriorment, a l’escola es farà una exposició amb tots els productes que s'adquireixen habitualment i que comporten envasos que es podrien evitar. També es realitzaran manualitats elaborades amb materials reciclats.

L’Escola Pau Claris disposa des de l'any 2005 del distintiu d’Escola Verda i treballa per col.laborar en la millora de l’entorn i la sensibilització "per respectar-lo i protegir-lo". Es duen a terme actuacions senzilles en les quals tots els estudiants hi poden col.laborar. Per exemple, es fa recollida selectiva de residus, es conrea un hort, es promouen els esmorzars saludables, les sortides verdes, l’estalvi d’energia i d’aigua, així com campanyes per reciclar-reduir i reutilitzar.

Mostrar formulari de contacte