Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El comerç de la Seu vol captar clients d'Andorra i la Cerdanya

El comerç de la Seu vol captar clients d'Andorra i la Cerdanya

El director general de Comerç signa un conveni per ajudar amb 18.000 € en les accions promocionals de la UBSU Ajuntament, Govern i botiguers també preparen un estudi per traçar l'estratègia de futur del sector

Comerç - Conveni 2011
Comerç - Conveni 2011
17/11/2011 18:07

El comerç de la Seu es proposa atraure visitants d'Andorra i la Cerdanya, a més a més de mantenir els clients locals. Aquest és un dels objectius que es vol plantejar en l'estudi que encarregarà la UBSU amb el suport del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAMC) i l'Ajuntament de la Seu.

El conveni per a fer-ho possible l'han signat aquest dijous a la tarda el director general de Comerç de la Generalitat, Josep Maria Recasens, l'alcalde de la Seu, Albert Batalla, i el president de la Unió de Botiguers, Ramon Ferrer. Govern i Ajuntament destinaran cadascun 6.500 euros a l'elaboració de l'estudi. La resta, el 60%, el sufragarà la UBSU, fins a un pressupost total d'uns 50.000 €.

En una primera fase, s'analitzarà quin perfil de client compra a la Seu, què compren, quins sectors van a l'alça i quins estan a la baixa. En la segona, es definiran les estratègies per fer la ciutat més atractiva i potenciar els trets distintius. Albert Batalla ha fet una crida perquè els veïns consumeixin a la ciutat per afavorir l'economia local, a banda de les accions per donar-se a conèixer.

El conveni també preveu una partida de 18.000 euros per a les accions promocionals immediates de la UBSU. En total, l'ajut del Govern és de 25.000 €. A aquestes accions, l'Ajuntament hi destinarà 1.000 € més. Josep Maria Recasens creu que actualment és més necessari que mai aquest tipus d'ajuts, en un moment de reducció del consum.

De la seva part, Ramon Ferrer creu que encara hi ha camp per córrer a l'hora de cercar clients entre els habitants d'Andorra i els visitants de cap de setmana de la Cerdanya, especialment els dies de mercat.

La signatura del conveni també ha comptat amb la presència del gerent del CCAMC, Miquel Rodríguez; el regidor de Promoció Econòmica de la Seu, Jordi Pallarès, i els portaveus municipals d'ICV i del PP, Antoni Viñals i Pere Millàs.

Mostrar formulari de contacte