Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El comerç de la Seu ofereix als clients un nou sorteig de vals de compra per Nadal

El comerç de la Seu ofereix als clients un nou sorteig de vals de compra per Nadal

Els usuaris dels establiments de la UBSU reben butlletes que els poden permetre guanyar premis de fins a 600 euros. Els números guanyadors es coneixeran el dia de Reis

Nadal a la Seu
Nadal a la Seu
20/12/2016 13:55

La Unió de Botiguers de la Seu d'Urgell ha posat en marxa novament una promoció durant la campanya de Nadal per premiar la fidelitat dels clients. Al llarg d'aquests dies, per cada compra, els comerços obsequien els usuaris amb butlletes que entraran en el sorteig de tres vals de compra.

El primer premi constarà d'un total de 600 euros en xecs per consumir als establiments adherits. També hi haurà un segon premi, de 400 euros, i un tercer, de 200 euros també en vals de compra. Com més compres, més opcions tenen els clients de sumar números per al sorteig. La UBSU calcula que es repartiran novament un gran nombre de butlletes. El màxim previst és de 100.000.

Els números guanyadors es coneixeran al final de la campanya nadalenca, el 6 de gener, ja que es farà en coordinació amb els números dels tres primers premis de la Loteria de Reis. Tot seguit, s'obrirà un termini de dies durant els quals els afortunats hauran de posar-se en contacte amb l'establiment que els ha segellat la butlleta o bé amb qualsevol representant de la UBSU. En cas que no aparegués algun dels guanyadors, el premi corresponent quedaria desert.

Mostrar formulari de contacte