Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El concurs de millor imatge de Carnaval ja té guanyador

El concurs de millor imatge de Carnaval ja té guanyador

Pizzeria Pizzarelli, de Martí Ausàs, s'emporta el forfet de Tot Nòrdic per a la propera temporada El concurs l'organitzava l'Oficina Jove a través de Facebook

'Pizzeria Pizzarelli' (Martí Ausàs)
'Pizzeria Pizzarelli' (Martí Ausàs)
19/03/2012 16:20

El concurs de millor imatge de Carnaval, organitzat per l'Oficina Jove de l'Alt Urgell amb la col·laboració de Tot Nòrdic, ja té guanyador. El premi ha estat per a la fotografia signada pel jove urgellenc Martí Ausàs, i que porta per títol Pizzeria Pizzarelli.

L'autor s'emporta un forfet de temporada de Tot Nòrdic per a l'hivern vinent, valorat en 100 euros. El passi permet esquiar de manera il·limitada a totes les estacions de nòrdic catalanes i inclou cinc invitacions d'estacions d'alpí.

El concurs, a través de Facebook, ha rebut 14 imatges relacionades amb el Carnaval i ha obtingut un total de 690 vots. La foto guanyadora n'ha rebut 344. L'han seguit Mimos una mica diferents, amb 155 vots; Els Dalton, amb 56 vots, i On està Wally? amb 50 vots.

El guanyador i els autors de les tres primeres imatges enviades també han estat premiats amb un lot de productes i d'informació de l'Oficina Jove.

Mostrar formulari de contacte