Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Consell Comarcal de l’Alt Urgell aprova licitar les obres de millora de l'Estació Depuradora d'Aigües Residuals de Montferrer

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell aprova licitar les obres de millora de l'Estació Depuradora d'Aigües Residuals de Montferrer

La substitució del col·lector en alta, que afecta un tram de 2,5 quilòmetres de longitud, té un pressupost de 674.000 euros. El ple de l'ens també ha donat el vistiplau a un conveni per a la rehabilitació de l'església de Sant Julià de Solanell

Ple telemàtic del CCAU (Foto: CCAU)
Ple telemàtic del CCAU (Foto: CCAU)
11/02/2021 19:45

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell ha aprovat aquest dijous l’expedient, els plecs de condicions i la licitació de l’obra de substitució parcial del col·lector en alta de l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR) de Montferrer en el tram de 2,5 quilòmetres de longitud, comprès entre el Mesclant de les Aigües i la pròpia EDAR. L’actuació, que ve finançada per l’Agència Catalana de l’Aigua, està pressupostada en 674.379,94 euros.

La contractació de l’obra, el projecte de la qual ha estat redactat per l’empresa URBEG SCP, es regularà pel procediment obert simplificat. Aquesta actuació de millora de la infraestructura dels col·lectors de l’EDAR estava previst que s’executés l’any 2020, però s’ha vist endarrerida com a conseqüència de la crisi sanitària.

En altres punts de l’ordre del dia, el plenari del Consell Comarcal ha aprovat també el conveni que regula la subvenció de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius de l’Alt Pirineu i Aran per al foment de l’economia social i el cooperativisme. En aquesta iniciativa hi participen els consells comarcals de l’Alt Pirineu, el Conselh Generau d’Aran i diverses entitats del territori.

Un altre dels acords adoptats en el ple ha estat l’aprovació de l’expedient de suplement de crèdit, per import de 157.685,46 euros, per a les obres d’ampliació de la seu de la corporació.

Finalment, el ple ha donat el vistiplau a un conveni amb el Bisbat d’Urgell per a les obres de rehabilitació de l’església de Sant Julià de Solanell i, d’altra banda, ha ratificat el decret d’aprovació del conveni de col·laboració de comunicació, promoció i comercialització amb Ferrocarrils de la Generalitat.

Mostrar formulari de contacte