Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Consell Comarcal de la Cerdanya ofereix novament un servei de transport amb bus llançadora a Pollineres

El Consell Comarcal de la Cerdanya ofereix novament un servei de transport amb bus llançadora a Pollineres

És el segon estiu que es duu a terme la iniciativa, que té la voluntat de facilitar la mobilitat i l'accessibilitat sostenible de la població resident i dels visitants als diferents punts d'atracció turística de la zona
21/07/2022 08:35

El Consell Comarcal de la Cerdanya ofereix novament un servei de transport amb bus llançadora fins a Pollineres. La iniciativa té la voluntat de facilitar la mobilitat i l’accessibilitat sostenible de la població resident i dels visitants als diferents punts d’atracció turística de la zona.

La mesura es fa necessària per la regulació de l’accés motoritzat al medi rural i natural durant el període estiuenc, moment de màxima afluència de turistes. Hi haurà dues rutes: del Cap del Rec (Lles de Cerdanya) a Pollineres i del Fornell (Aransa) a Pollineres.

El servei de transport de les llançadores s’iniciarà el dissabte 23 de juliol i s’oferirà la resta de caps de setmana de juliol i agost, a més de l'1 i 2 de setembre i els caps de setmana de setembre (fins al dia 25).

El preu del transport serà de 5 euros per viatge, d’anada o tornada, o de 7 euros de la combinada d’anada i tornada. Les persones jubilades i els infants entre els 5 i els 12 anys tindran un descompte del 50 per cent i els menors dels 5 anys podran accedir-hi de forma gratuïta. L'horari de les dues rutes estarà subjecte a la climatologia.

  • Refugi Estanys de la Pera (Foto d'arxiu/Quim P. Casadesús / FEEC)
  • Horari de la Ruta 1
  • Horari de la Ruta 2

Mostrar formulari de contacte