Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Consell Comarcal de l'Alt Urgell ofereix assessorament jurídic als ajuntaments

El Consell Comarcal de l'Alt Urgell ofereix assessorament jurídic als ajuntaments

Els alcaldes elaboren les al.legacions al Pla Comarcal de Muntanya, que es troba en període d’exposició pública

Consell Alcaldes Bassella
Consell Alcaldes Bassella
25/07/2008 12:09

El President del Consell Comarcal ha donat a conèixer aquest dijous als alcaldes de l’Alt Urgell un nou servei d'assessorament jurídic que es prestarà als ajuntaments de la comarca. Jesús Fierro ha explicat que l’objectiu és que aquest servei “sigui d’un cost més reduït per als ajuntaments alturgellencs i que, en alguns casos, els permeti de disposar-ne, ja que les dimensions d'alguns consistoris els impedia fins ara poder-lo contractar". Fierro ha volgut matisar que "els ajuntament tenen despeses importants en l’àmbit jurídic”. I ha remarcat: “L'assessorament fet de manera conjunta suposarà una optimització de recursos".

El servei d’assessorament es posarà en funcionament durant l'últim trimestre d'aquest any.

Al.legacions al Pla comarcal de Muntanya

D’altra banda, els alcaldes de l’Alt Urgell s'han reunit aquest dijous per continuar debatent sobre el projecte del Pla Comarcal de Muntanya, tal i com s'ha anat fent en els darrers consells d'alcaldes des de que es va presentar per primer cop el mes de maig.

El document va ser aprovat inicialment a finals de juny. Actualment està obert el període d'exposició pública per tal que els diferents ajuntaments puguin valorar la proposta feta per part del Departament de PTOP de la Generalitat de Catalunya i puguin presentar-hi al•legacions fins a mitjans d’agost.

Els alcaldes han manifestat que han detectat diferents mancances en la proposta i que moltes inversions compromeses per part del govern que no apareixen en el document.

Es preveu que les al•legacions siguin aprovades al plenari del mes de setembre. Cada ajuntament les presentarà de manera individual, però també n’hi haurà d’elaborades conjuntament des del Consell Comarcal.

Mostrar formulari de contacte