Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Consell Comarcal del Pallars Jussà forma professionals de la construcció

El Consell Comarcal del Pallars Jussà forma professionals de la construcció

L'objectiu final és aconseguir la seva reinserció laboral

14/02/2012 13:38

El Servei d’Immigració del Consell Comarcal del Pallars Jussà, amb la col•laboració de IEFE (Institut Europeu de Formació Empresarial), durà a terme aquest dijous, 16 de febrer, un nou curs de formació inicial en prevenció de riscos laborals adreçat a persones en atur del sector de la construcció.

El taller, que dóna als participants la formació necessària per tal de tramitar la targeta de professionals de la construcció (TPC), tindrà una durada de 8 hores i hi participaran 25 persones. Arran de l’èxit de la convocatòria, està previst que durant aquest any s’organitzin noves sessions d’aquesta formació per tal de cobrir les necessitats del sector.

Durant el 2011, des del Servei d’Immigració del Consell Comarcal del Pallars Jussà i amb la col•laboració del sindicat Comissions Obreres, ja es va organitzar un seguit de cursos de formació en prevenció de riscos laborals, en els quals hi van participar un total de 122 persones, tant estrangeres com autòctones. Gràcies a aquest aprenentatge, els inscrits van poder obtenir la TPC (targeta de professionals de la construcció).

La TPC és un document indispensable per treballar en la construcció a partir d’aquest 2012. En aquest sentit, Joan Ubach, president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, considera que “els cursos són un primer pas en el foment de la recol•locació dels treballadors del sector de la construcció que pateixen especialment els efectes de la crisi” .

Mostrar formulari de contacte