Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Consell de Dones de l'Alt Urgell treballa en el nou Pla d'Igualtat d'Oportunitats

El Consell de Dones de l'Alt Urgell treballa en el nou Pla d'Igualtat d'Oportunitats

Durant la reunió de l'ens també s’ha fet balanç dels actes del 8-M i s’han tractat altres temes d’interès, com la proposta del Col·lectiu 8-M de posar noms de dona a carrers dels municipis de la comarca
Reunió del Consell de Dones de l'Alt Urgell (Foto: CCAU)
04/05/2022 12:40

El Consell de Dones de l’Alt Urgell s’ha reunit a la seu del Consell Comarcal per tractar diversos temes d’interès, entre els quals destaca el Vè Pla Estratègic per a la Igualtat d’Oportunitats a l’Alt Urgell. A més, s’ha fet balanç dels actes del 8-M, Dia Internacional de les Dones, i s’ha donat compte de les accions proposades al fons del Pacte d’Estat contra la violència de gènere. En un altre punt de l’ordre del dia, s’ha presentat la proposta, aprovada per unanimitat, per a la incorporació al Consell de Dones de l’empresària i activista cultural urgellenca Montse Guiu.

Quant al Vè Pla d’Igualtat d’Oportunitats a l’Alt Urgell, durant la reunió s’han recollit les aportacions de totes les persones que han participat per a treballar en les necessitats de les dones de la comarca, així com iniciatives derivades de l’organització del 8-M i altres actes. Es preveu una nova sessió per detallar el Pla d’Igualtat d’Oportunitats per part de Maite Oier, professional de la consultora Degènere, que el va liderar.

D’altra banda, s’han atès propostes en relació amb el transport, les xarxes socials, la mobilitat, el llenguatge inclusiu, l’organització d’activitats contra la violència i el projecte del Col·lectiu 8-M per posar noms de dona a carrers dels municipis de la comarca.

Projecció

El Consell de Dones de l'Alt Urgell ha estat convidat el 8 de juny, a Cinemes Guiu, a participar en la presentació del documental “Bruixes, la gran mentida”, que comptarà amb debat posterior.

Mostrar formulari de contacte